Primera formació sobre la guia als comerciants de Tàrrega

Hi ha algunes ciutats que, afortunadament, tenen molt clar que una de les accions més eficients per a millorar el seu comerç és la de que aquest tingui presència mòbil.

Des d’aquesta perspectiva, estem desenvolupant, juntament amb l’Ajuntament de Tàrrega, la Guia Comercial mòbil de la ciutat de Tàrrega com a eina de promoció econòmica del municipi. Aquesta guia estarà, de manera gratuïta, a disposició dels comerciants de la ciutat per a que aquests difonguin el seu negoci, i especialment les seves promocions.

Cada comerç disposarà d’un espai de gestió privat des del que podrà mantenir tota la informació relacionada amb el seu negoci, així com incorporar totes les ofertes i promocions que tingui actives.

Tal com ha afirmat l’alcaldessa Rosa Maria Perelló , aquesta eina “ajudarà a fer més visible el comerç targarí, a fer arribar als clients les ofertes i a millorar les vendes”. Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Carles Pascual, ha destactat que “l’usuari tindrà a l’abast totes les oportunitats de l’oferta comercial del seu voltant”.

Per a què el projecte esdevingui el més eficient possible, des de l’Ajuntament s’han convocat unes jornades de formació, que impartirà LocalProm, per a ensenyar als comerços la manera d’administrar tota la informació que poden mostrar a la Guia, i com mostrar les seves ofertes i promocions. Aquestes jornades s’impartiran en aules de l’IES Alfons Costafreda de Tàrrega. Els comerços inscrits poden assistir a les dues sessions els dies 28 i 29 de gener o bé els dies 4 i 5 de febrer, de 14:30 a 16:30h.

Aquesta no és la primera col·laboració que tenim amb l’Ajuntament de Tàrrega. Des de fa uns anys, tenim endegat el Butlletí Local de Subvencions, un servei on-line  que facilita tota la informació sobre convocatòries d’ajuts, subvencions, beques i premis, i que els subscriptors (Ajuntament, tècnics i responsables polítics, empreses, entitats i ciutadans de Tàrrega) reben diàriament al seu correu electrònic, de forma segmentada i seleccionada en funció de les necessitats de cadascun.

Així doncs, ben aviat podreu seguir la presentació pública del projecte, un cop s’hi inscriguin tots els comerços, i començar a gaudir de lesofertes i promocions de la ciutat de Tàrrega.