Fotografia propietat de La Paeria

Efectivament, la Paeria de Lleida inicia un altre procés de participació ciutadana, amb l’objectiu d’actualitzar el Reglament de Participació Ciutadana.

El regidor de la Paeria Joan Gómez, ha escollit P@rticipa-Entitats en xarxa, per articular aquest procés participatiu: lleidaparticipa.cat.

Com sabeu, aquesta és una eina (P@rticipa – Entitats en xarxa) desenvolupada per LocalProm amb l’objectiu que els municipis puguin implementar processos participatius online, alhora que oferir una pàgina web a les seves entitats.

 

Amb P@rticipa – Entitats en xarxa la Paeria de Lleida podrà:

  • Gestionar el Portal d’Entitats del municipi.
  • Facilitar un espai web per a cada entitat municipal.
  • Obrir processos participatius, com el que ara ens ocupa.
  • Enviar comunicats, enquestes electròniques i butlletins a les entitats i als seus socis, com també a totes les persones subscrites a la llista de distribució del portal.
  • Tenir comunicació amb totes les entitats municipals mitjançant un sistema de missatgeria interna.

 

 

L’objectiu d’aquest procés, tal i com es recull ja en l’actual reglament, és facilitar la participació de la ciutadania amb una estructura que faci possible l’anàlisi, la proposta i el debat amb els representants electes sobre els temes de ciutat.

El tinent d’alcalde, Joan Gómez, ha assenyalat que, un cop finalitzat aquest procés de diàleg amb entitats i ciutadania, es redactarà l’informe jurídic de la Secretaria General de la Paeria i s’adaptarà el redactat del Reglament d’acord a l’informe.

A partir d’aquest moment es passarà a la fase de tramitació, en què els grups municipals debatrien la proposta ciutadana i es faria la tramitació d’acord a la normativa legal, amb la corresponent exposició públic del reglament, fent la comissió informativa i amb l’aprovació al ple.

La previsió és que a principis de l’any que ve es pugui tenir el nou reglament.

Com veieu, La Paeria (Ajuntament de Lleida), referent tecnològic a tot l’estat espanyol en qüestió d’implementació de la tecnologia en els diferents processos de la vida de la ciutat, utilitza P@rticipa – Entitats en xarxa per a gestionar els seus processos participatius.

O no en fas?

Si trobes interessant la notícia, comparteix-la a les teves xarxes socials.

És gratuït fer-ho!!

I si t’interessa conèixer amb detall la nostra sol·lució per a fer processos participatius online, P@rticipa-Entitats en xarxa, contacta’ns a través del formulari d’aquesta pàgina.

 

Fins aviat!