Ja és oficial.  Lleida ja té la seva webapp per al comerç i el turisme, i puc dir (amb orgull) que ens n’hem encarregat des de LocalProm. Vull aprofitar per agrair públicament a Joan Serra i a Eduard Lleset, els meus socis i amics, i a la resta de l’equip de treball, la seva col·laboració imprescindible, i la seva paciència amb aquest projecte. Lògicament vull agrair el compromís de l’alcalde de Lleida Àngel Ros, el de @mminguez4 (gràcies Montse), Antoni Saldaña i el d’altres amics de l’Ajuntament (Joan Baigol, Nacho Compans…) …. però anem per feina i a explicar com pot ajudar golleida al comerç de la ciutat.

Golleida és un projecte pensat en la mobilitat,  i orientat pel canvi d’hàbits de consum que tenim, i que fa que, cada cop més, ens informem d’allò que ens interessa des del nostre “smartphone”. Per aquest motiu, poder tenir la ciutat de Lleida en el palmell de la mà, es converteix en una oportunitat que cal aprofitar per part de tots els implicats en el projecte.

El gran repte ara, és aconseguir que (principalment) el comerç de Lleida entengui i valori que tenir una plataforma d’aquesta magnitud al seu abast, és una excel·lent oportunitat de fer arribar als seus potencials clients, els seus productes, els seus serveis, i les seves promocions … i gratis … (potser el fet que sigui gratuït, és un problema 🙄 )

Golleida.com ofereix a tots els negocis de la ciutat uns beneficis essencials:

  • Permet que tots tinguin una fitxa amb la informació rellevant del seu negoci.
  • Ofereix un espai privilegiat en el que els negocis poden publicar les seves ofertes i les seves promocions…i a més..
  • Ofereix la possibilitat que tots els negocis dissenyin, a cost cero, la seva web mòbil!!!

Saps quants negocis de la ciutat no tenen la seva web adaptada al mòbil? Saps quants diners val que una empresa com LocalProm, per exemple, disseny la web mòbil del teu negoci? Doncs pensa el que ofereix golleida.com. Multiplica el número de negocis que no tenen web adaptada a mòbil per …. 400 eurets??? buscant una “coseta” senzilla? Però més important que els diners, saps el què representa tenir el teu negoci perfectament adaptat als mòbils dels teus potencials clients?

Després d’aquestes reflexions, només em queda oferir a tots els negocis de la ciutat, que s’incorporin a golleida.com, des de l’espai “Dona’t d’alta”

Per acabar us vull demanar la vostra sincera opinió sobre el projecte en l’espai per als comentaris que hi ha davall d’aquest post, i com sempre…

Si t’ha agradat l’article, ja ho saps, comparteix-lo, que és gratis!!!