Estàs 100% convençut que els tècnics de l’Ajuntament aprofiten totes les subvencions que el poden beneficiar?

Creus que les empreses del municipi coneixen totes les fonts de finançament que existeixen per a finançar els seus projectes?

Saps si les entitats del municipi aprofiten totes les ajudes que hi ha a la seva disposició per a dur a terme les seves activitats?

Si en tens dubtes, t’interessa conèixer el

Butlletí Local de Subvencions - BLS

Que és el Butlletí Local de Subvencions? (BLS)

És un servei d’informació municipal on-line que proporciona a l’Ajuntament accés a tota la informació disponible en matèria de subvencions, ajuts, beques i premis, amb l’objectiu que l’Ajuntament pugui realitzar tots els seus projectes.

A més, permet proveïr d’aquesta informació, incorporada al web de l’ajuntament com un nou servei, a totes les empreses, les entitats i la ciutadania del municipi. per a què aquests puguin aconseguir amb més facilitat els seus objectius i reptes.

Per què utilitzar el BLS?

 • Comoditat i Seguretat: només consultant diàriament el correu electrònic gaudiràs del recull diari de totes les línies d’ajuts i subvencions de les que pots beneficiar-te’n objectivament. 10 anys d’experiència i 109 Ajuntaments gaudint del servei ho acrediten.
 • Eficiència: cada subvenció es presenta amb un resum de les característiques més significatives, per a que t’estalviïs, si vols, accedir al document oficial. A més, cada usuari pot definir les seves temàtiques d’interés quan se subscriu al servei, amb lo que rebrà una informació ajustada a les seves necessitats.
 • Estalvi de costos: S’hi poden subscriure usuaris il·limitats. Els tècnics i responsables polítics, les empreses, les entitats i la ciutadania del municipi, podran dedicar el temps que utilitzaven per a cercar aquesta informació a altres tasques de valor per a la seva activitat diària. A l’Ajuntament, a més, s’evitaran duplicitats en la recerca de Diaris Oficials que realitzen alguns tècnics municipals.
 • Innovació: incorporant un servei relacionat amb la Societat de la Informació i demostrant ser un ajuntament modern compromés amb l’ús de la tecnologia en l’activitat diària del municipi.

Característiques del BLS

Servei on-line:

Per accedir a la teva informació personal, al cercador de subvencions i d’usuaris, o si vols modificar els teves preferències accediràs des del mateix web de l’Ajuntament, amb el teu nom d’usuari i contrasenya. L’accés diari a la informació el faràs directament des del teu compte de correu electrònic, en el que rebràs les subvencions.

Integrat al web:

El BLS s’integrarà en el web de l’Ajuntament com un servei propi, i es personalitzarà adoptant el llibre d’estil del web municipal.

T’ofereix tot el temps del món:

El BLS t’envia al teu correu electrònic la informació del teu interès el dia en què es publica. I si un dia no reps butlletí, no pateixis, segur que és perquè no s’ha publicat res del teu interès.

Totes les subvencions que necessites:

Ja que el BLS ofereix accés la informació publicada en el DOUE, el BOE, el DOGC i el BOP, així com en una pluralitat de fonts privades (Fundacions, obra social de bancs, de grans empreses…).

De la selecció que facis en el moment de subscriure’t al servei en dependrà la quantitat d’informació que rebràs.

Segmentable:

Medi ambient; Medi ambient i cultura; treball; comerç, comunicació, consum, i joventut ….

Pots seleccionar i rebre només la informació que sigui rellevant per a la teva activitat o per a les teves preferències, prescindint de tot allò que només et faria nosa.

Fitxa resum:

Et facilita la comprensió i la presa de decisió per cada subvenció que rebis.

De cada subvenció adequada a les teves preferències, en tindràs una fitxa resum amb les dades més rellevants que et facilitarà la comprensió de cada subvenció abans d’accedir a consultar l’Ordre publicada en el Diari Oficial:

 • Organisme convocant
 • Objecte de la subvenció
 • Accions subvencionables
 • Despeses subvencionables
 • Terminis
 • Lloc de presentació
 • Requisits
 • Enllaç a la normativa relacionada….

Gestionable:

Com a usuari disposaràs d’un espai privat de gestió on podràs:

 • Modificar les dades de l’usuari.
 • Cercar subvencions
 • Cercar els usuaris inscrits al servei

Alguns Clientes Satisfets

” El Butlletí de subvencions és una eina molt important per la recerca de subvencions a la nostra organització, ja que informa de forma àgil, ràpida, personalitzada i selectiva de les subvencions temàtiques per cada àrea de gestió. Sense aquest servei no hauríem obtés més d’una subvenció, ja que són tantes i tan diverses les que es convoquen des de les diferents administracions que és molt difícil estar sempre pendent. Sense cap mena de dubte el servei del “Butlletí de Subvencions” de Localprom es mereix un 10″

Enric Rios

Tècnic de Control de Gestió de Serveis Generals i Educació, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

El Butlletí Local de Subvencions elaborat per Localprom és una eina que ens permet accedir de manera immediata a tota la informació relativa a les convocatòries d’ajuts i subvencions que publiquen les diferents administracions supralocals.   El fet de poder delimitar la recerca a les temàtiques escollides segons els interessos de cada departament municipal ajuda a fer més eficient la recerca.

Josep Maria Sabater Navarro

Cap Tècnic de Compres i Serveis Generals, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Estem molt contents amb el butlletí local de subvencions de LocalProm ja que ens permet estar al dia dels ajuts i subvencions publicats en els diferents butlletins oficials, sense perdre temps i de forma personalitzada segons les necessitats de cada usuari.

Ernest Ruiz

Interventor general, Ajuntament de Roses

El Butlletí Local de Subvencions ha estat funcionant de forma eficient i en el temps i forma requerits per l’Ajuntament. El servei ha funcionat en les condicions esmentades, des del seu inici sense cap tipus d’anomalia, inconvenient o incompliment per part de Localprom, que sempre ha estat rigorosa en la seva tasca.

Nacho Compans Mateos

Europe Direct - Àrea de Relacions Institucionals, Ajuntament de Lleida

“D’ençà que utilitzem el Butlletí de Subvencions, els col·legiats tenen el control de totes les subvencions que es publiquen, fet que ha suposat oferir un millor servei als clients”

Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Si creus que el Butlletí Local de Subvencions pot ser d'utilitat pel teu Ajuntament i pel teu municipi, ompla el formulari i em posaré en contacte amb tu

M'interessa el BLS

13 + 12 =