El web de l’Ajuntament no és accessible des d’un mòbil?

 

Fa molts anys que teniu el web municipal, i li voleu fer un “rentat de cara”?

 

Necessites incorporar noves funcionalitats al web, i et posen problemes o et surt caríssim?

 

Si vols renovar el web municipal, has de conèixer

WP-CMS

 

Que és WP-CMS?

 

WP-CMS és la solució tecnològica sobre la que basem el desenvolupament del teu projecte de Web Municipal.

WP-CMS és una plataforma de codi obert, que ens (et) permet disenyar, desenvolupar, i fer crèixer el teu projecte de web municipal, fins on necessitis, a uns costos molt ajustats, i sense que tinguis dependència de cap Agència web. Ni tans sols de nosaltres.

Com treballarem el teu projecte web?

 

1. Fase d’estructuració de continguts web:

En aquesta fase s’estructurarà la pàgina d’inici i l’arbre de navegació del web, en la línia de l’actual, o fent les variacions que necessitis en funció de les noves funcionalitats que requereixi el Portal municipal.

2. Fase de disseny visual:

En aquesta fase et presentarem una proposta de disseny gràfic del web. Aquesta proposta de disseny gràfic s’adaptarà al llibre d’estil municipal, i als requeriments que s’hagin establert en les converses.

3. Fase d’instal·lació i configuració del CMS:

En aquesta fase s’instal·larà el gestor de continguts elegit per al projecte (WP). Un cop instal·lat el gestor de continguts, es procedirà a instal·lar, configurar i personalitzar tots els mòduls o plugins necessaris per a complir amb les funcionalitats del Portal.

4. Fase de programació web:

Un cop instal·lats, configurats i personalitzats tots els mòduls, procedirem a la programació de tots els “custom types”, o tipus d’entrades personalitzades, que siguin necessaris perquè puguis editar els diferents tipus de contingut del Portal.

5. Fase entrada de continguts i de tractament d’imatges:

En aquesta fase es procedirà a la incorporació dels continguts del Portal, optimitzant la seva presentació per a cadascun dels dispositius des d’on es podrà consultar la web (PC, portàtil tablet o smartphone). Alhora, es procedirà a fer el tractament de les imatges que sigui necessari per a la seva optimització.

6. Fase de validació i publicació:

Un cop entrats i optimitzats tots els continguts, el projecte serà definitivament validat per part teva. Només un cop validat, serà publicat i donat d’alta en els principals cercadors d’internet.

Imatges dissenyades per Freepik

Beneficis per l’Ajuntament

 

1. Projecte més econòmic:

El cost del gestor de continguts és de 0€, i a més, al ser de codi obert, es modificable per qualsevol programador.

2. No estàs lligat de mans:

Existeix una àmplia comunitat de programadors darrere de WP, per això no dependràs de cap empresa o programador per fer créixer, o modificar, el teu projecte. Ni tan sols de nosaltres.

3. El web municipal no tindrà límits:

Qualsevol funcionalitat que necessiti el Portal, avui o en el futur, si no existeix, es podrà desenvolupar.

Millores exclusives sense cost

Implementació del pack de seguretat Professional

 

En què consisteix?

S’implementaran totes les mesures de seguretat necessàries per a mantenir el web en perfecte funcionament, així com el manteniment i l’actualització de tots els elements que composen el projecte.

Un cop implementades les mesures, i mentre es faci el manteniment mensual contractat, garantim el funcionament correcte del web, i la seva integritat sense costos afegits.

Últims projectes

Actualment estem immersos en els següents projectes

Renovació webs municipals

Renovació web del Consell Comarcal i web de Turisme

Si t'interesa renovar el web municipal, omple el formulari i ens posarem en contacte

7 + 3 =