Clients satisfets

santboi
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
”El Butlletí de subvencions és una eina molt important per la recerca de subvencions a la nostra organització, ja que informa de forma àgil, ràpida, personalitzada i selectiva de les subvencions temàtiques per cada àrea de gestió. Sense aquest servei no hauríem obtingut més d’una subvenció, ja que són tantes i tan diverses les que es convoquen des de les diferents administracions que és molt difícil estar sempre pendent. Sense cap mena de dubte el servei del “Butlletí de Subvencions” de Localprom es mereix un 10″.
Enric Rios
Tècnic de Control de Gestió de Serveis Generals i Educació
Ernest_Roses
Ajuntament de Roses
Estem molt contents amb el butlletí local de subvencions de LocalProm, ja que ens permet estar al dia dels ajuts i subvencions publicats en els diferents butlletins oficials, sense perdre temps i de forma personalitzada segons les necessitats de cada usuari.
Ernest Ruiz
Interventor general
logo lleida
Ajuntament de Lleida
El Butlletí Local de Subvencions ha estat funcionant de forma eficient i en el temps i forma requerits per l’Ajuntament. El servei ha funcionat en les condicions esmentades, des del seu inici sense cap tipus d’anomalia, inconvenient o incompliment per part de Localprom, que sempre ha estat rigorosa en la seva tasca.
Nacho Compans Mateos
Europe Direct - Àrea de Relacions Institucionals,
sperpetua
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Estava esperant que el meu proveïdor d’informació de subvencions em fes arribar unes línies que necessitava pel finançament d’un parell de projectes. Quan em vaig adonar que se’ls havien escapat ja era tard, i no vaig poder presentar les sol·licituds de les subvencions a temps. Quan vaig parlar amb l’Enric Sullà no m’ho vaig pensar dos cops i vam contractar el seu servei.
Yolanda Ojeda Losada
Tècnica Jurista de Secretaria