Sobre Nosaltres

Experiència

Des del 2005 ens dediquem a cercar solucions tecnològiques orientades a fer municipis més competitius. Hem creat serveis que estan ajudant a més de 100 municipis del País.

Tecnologia

 La tecnologia, ben utilitzada, està al servei de l’Ajuntament i al de les empreses i emprenedors del teu municipi, i nosaltres t’ajudarem a utilitzar-la de manera eficient.

solucions

No importa en quin àmbit treballis; cultura, medi ambient, promoció econòmica, comerç … Tenim les solucions que necessites per aconseguir un Ajuntament amb capacitat d’aconseguir finançament pels seus projectes i un municipi més competitiu.

La nostra missió

Municipi 100% competitiu

T’ajudarem a aconseguir que el teu Ajuntament i els emprenedors i les empreses del municipi siguin més competitives.

Solucions a l'abast de tots

No cal que facis grans inversions, ni que contractis més personal. Et proporcionem solucions “low-cost” que t’ajudaran a aconseguir tenir un Ajuntament 100% finançat, i unes empreses preparades per fer front a qualsevol repte que se’ls pugui presentar.

L'equip

enric-camisa-transparent opt

Enric Sullà

Vendes

És el vincle entre el client i LocalProm. Treballarà amb tu, braç a braç, per fer créixer el teu municipi. És un ciutadà compromès en la millora dels municipis del nostre País, i en l`optimització i la racionalització de la despesa pública.

eduard-retallat-opt

Eduard LLeset

Tecnologia

És l'arquitecte de l'equip. L'Eduard dissenya els nostres serveis amb l'objectiu que siguin eficients i alhora senzills en la seva utilització, tant per a tu, com per a les empreses i els emprenedors del teu municipi.

Joan-transparent-optimitzat

Joan Serra

Marketing

Joan Serra és l’ideòleg de l’equip. En Joan busca quina és la millor manera d’aconseguir que el teu municipi sigui cada cop més competitiu. Defineix les estratègies i les accions principals a implementar per fer més senzilla i eficient la teva tasca.